Loading...
Wat doen wij2019-08-21T12:20:06+00:00

Fleurs Juliette

Met meer dan 60 jaar ervaring is Fleurs Juliette een betrouwbare, gevestigde waarde als groothandel op de markt van natuurgetrouwe zijdebloemen.

Sinds 1954 importeert ons 100% Belgisch familiebedrijf zijdebloemen vanuit China en Hong-Kong. Jaarlijks worden verschillende fabrieken persoonlijk bezocht om telkens de laatste nieuwe trends te spotten, om topkwaliteit te garanderen en dit aan scherpe prijzen.

In ons eigen atelier worden door ervaren designers prachtige creaties gemaakt. Dit gebeurt  met veel zorg en steeds artisanaal, waardoor we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

Naast een vast assortiment werken we in elke collectie met seizoenscollecties, zo blijft ons en uw assortiment steeds commercieel en up-to date.

Een breed assortiment, een ruime voorraad en flexibiliteit zorgen ervoor dat u het hele jaar door snel geholpen bent. En niet alleen u, onze producten vinden hun weg in heel Europa.

Met de derde generatie aan het roer wordt volop ingezet op innovatie en automatisatie zodoende we het werk van onze klanten kunnen verlichten.

Zin gekregen om ons te leren kennen?

Bestellen?

Webshop: 7/7, 24/24!

Showcamionette: ma-vrij, op afspraak

Showroom: ma-vrij, op afspraak

Catalogus: met QR code en barcode